Als meisje van vier mocht ik op ballet, prachtig vond ik het! Destijds wist ik natuurlijk nog niet dat ik van mijn passie ooit mijn werk zou maken. Op mijn vijftiende werd ik aangenomen aan de dansacademie Scapino in Amsterdam. Na twee jaar vooropleiding, mocht ik door voor de ‘echte’ opleiding. Hoewel het iedere dag hard trainen was om de verschillende dansstijlen zoals jazz, klassiek, modern, Spaans en tap eigen te maken, was het een heerlijke tijd!

Na drie jaar sloot ik de opleiding succesvol af en werd ik als professioneel danseres aangenomen bij dansgroep Introdans in Arnhem. Het echte werk kon beginnen! Bij Introdans heb ik veel ervaring opgedaan, zo danste ik in verschillende theatervoorstellingen en was ik betrokken bij diverse educatieve activiteiten. Toen ik mijn man leerde kennen, keerde ik terug naar Noord-Holland en begon ik aan een nieuwe uitdaging: het geven van danslessen bij dansschool Pas de deux!

Inspiratie voor de danspassen doe ik op uit verschillende dansstijlen zoals hip hop, streetdance, showdance, musicaldance, modern en natuurlijk de creatieve inbreng van mijn leerlingen.

Van je passie je werk maken: dat heb ik gedaan en daar hoop ik nog heel lang mee door te mogen gaan!